Тиксо

Тиксо


Сравни продукт (0)


Лепило на картон 12бр / 900

Лепило на картон 12бр / 900

Лепило на картон 12бр / 900 12бр по 3гр. ..

2.30лв.

Тиксо 12броя комплект / 190

Тиксо 12броя комплект / 190

Тиксо 12броя комплект / 190 Дължина 20м Ширина 1.2см ..

1.75лв. 2.20лв.

Тиксо 8броя комплект / 194

Тиксо 8броя комплект / 194

Тиксо 8броя комплект / 194 Дължина 30м Ширина 1.8см ..

2.20лв.

Тиксо самозалепващо / 271

Тиксо самозалепващо / 271

Тиксо самозалепващо / 271 Дължина 10м Ширина 1.2см ..

0.50лв.

Тиксо хартиено / 195

Тиксо хартиено / 195

Тиксо хартиено / 195 Дължина 30м Ширина 1.5см ..

1.20лв. 1.80лв.

Тиксо хартиено / 197

Тиксо хартиено / 197

Тиксо хартиено / 197 Дължина 30м Ширина 3.6см ..

1.80лв.

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)