Условия за ползване на онлайн магазин

Общи условия
Моля, прочетете внимателно описаните по-долу общи условия, преди да използвате онлайн магазина на уеб адрес:  www.radulovm.com
Използвайки онлайн магазина на посочения адрес, Вие декларирате, че приемате и сте съгласни с настоящите Общи условия.
Информация за потребителите съгласно чл. 47, ал.1 от ЗЗП:
1. Основните характеристики на стоките са описани в страницата за представяне на съответната стока.
2. Доставчик на стоки, поръчвани от настоящия онлайн магазин, е "Радулов-М" ООД, ЕИК 103969977.
3. Седалище и адрес на управление на доставчика: гр. Варна, ул. Цариброд 31
 4. Крайната цена на стоките е изписана на страницата на съответния продукт. Стойността на транспортните разходи за доставка не е включена в цената на стоките. Тя е посочена отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.
5. Условията на плащане, доставка и изпълнение, както и датата, на която магазинът се задължава да достави стоките или да извърши услугите, са описани в Раздел Доставка и плащане
6. При упражняване правото си на отказ, Потребителят следва да поеме транспортните разходи по връщане на стоката.

Условия за покупка
Всички цени в електронния магазин на Радулов-М са окончателни и важат за деня на поръчката.
Всички цени на продуктите са в лева с включен ДДС. Всички продукти, поръчани през Електронния магазин, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок до 3 работни дни от датата на поръчката.
Доставката се извършва на посочен от Вас адрес с куриер. Той ще Ви бъде посочен от наш оператор, след като поръчката е финализирана. Вие ще следва да заплатите цената на доставката, като нашият оператор ще Ви информира за нея.
Поръчката може да бъде получена и на място в наш обект. Адресите на обектите са поместени на: https://radulovm.com/index.php?route=information/contact
След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка, както и обаждане от наш оператор с допълнителна информация за времето за доставка, начина на доставка, сумата за заплащане и с окончателно потвърждение на дадената информация.
Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в цялостен търговски вид, така както е бил получен, заедно с придружаващите го документи.

Поверителност

В този онлайн магазин по подразбиране плащането се извършва при доставката. При предплатени стоки и услуги клиента има право да изисква платените суми само в случай, че доставката не е изпълнена в уговорения при поръчката срок. 

Автоматично записване на информацията (без личните данни)
При посещение на Електронния магазин на Радулов-М ООД, основната, нелична информация (брой посещения на Електронния магазин, среден престой на Електронния магазин, посетени страници) автоматично се записва. Тази информация се използва за измерване на активността на нашия сайт и подобряване на съдържанието и използваемостта му. Тази информация подлежи на бъдещо използване и не се разпространява на трети лица.

 Съдържателят на магазина не носи отговорност за ползи и вреди понесени от използването по адекватен или не начин на закупеното от тук.

 Радулов-М ООД си запазва правото да променя цените на продуктите според пазарните условия и промени от страна на доставчиците на фирмата, без предварително уведомяване. Информацията в сайта може да съдържа технически неточности, разлики в цветовата гама, както и промяна в дизайна на продуктите, като за това Радулов-М ООД не носи отговорност и Потребителят е наясно с риска.

Ние имаме респект към поверителността на вашата лична информация. Данните в профила ви се използват само за ваше удобство за изпращане на необходима или пожелана от вас информация с e-mail, или в случай че го използваме за изпълнение на ваши продукти. Ние не разпространяваме по никакъв нарочен начин вашите лични данни, както и информация за поръчаните от вас продукти и услуги.